Harvard University

Ledarskapsutbildning på Harvard University

Harvard University, beläget i Cambridge, Massachusetts, USA, är värd för bästa möjliga ledarskapsutbildning. Universitetet ligger ca 5 km nordväst om Boston och har 22 000 studenter. Det som gör lärosätet unikt är dess fantastiska rankning bland världens bästa lärosäten. Skolan hamnar oftast i topp i internationella jämförelser. Oavsett disciplin. Universitetet har haft 130 nobelpristagare genom åren och inget tyder på att takten avtar. Lärosätet har några toppnamn inom ledarskap.

Bra ledarskapsutbildning kan du hitta i USA och titta gärna på Harvard University, som är helt unik. Aldrig någonsin tidigare har vi kunnat se bra kursplaner som i USA. För dig som är ny som chef innebär detta en fantastisk möjlighet att utvecklas. Du kommer även att få en inblick i hur världens affärselit skolas på denna historiska institution. Urvalet bland alla kurser kommer att spegla det absolut senaste inom business leadership. Där lärarna genomgående är internationellt kända.

En ledarskapsutbildning för ledare på Harvard University bygger på den kunskap som samlats under hundratals år inom institutionens väggar. Biblioteket på Harvard är världens största bibliotek i privat ägo. Lärosätet är ju också det äldsta universitetet i USA och grundades redan 1636. Det blev ledande inom den så kallade Ivy League. Ivy League är en samling av de bästa universiteten på östkusten. Ivy League omfattar förutom Harvard även sådana lärosäten som Princeton, MIT, Yale, Columbia, University of Pennsylvania, Cornell och Dartmouth. Du som är ny som chef kommer att dra nytta av att studera på Harvard. På samma sätt som studenter från hela världen söker sig till Harvard Business School, innebär ett deltagande i den här kursen en oerhört stor merit för dig.

Ledarskapsutbildning med historik

Historien bakom Harvard University går som nämnts ovan långt tillbaka i tiden. Universitetet grundades redan 1636 som första universitet i dåtidens USA. Efter det amerikanska inbördeskriget utvecklades skolan till en modern akademisk institution. År 1900 grundade HU Association of American Universities. En ledarskapsutbildning som byggs upp kring denna historik kan inte bli annat än helt unik. Vi välkomnar därför dig som är ny som chef till detta mecka för chefer.

Under åren som gått sedan skolan kom till har mycket hunnit hända. Det som från början var en blygsam institution har nu blivit ett enormt område som omfattar stora landarealer. Det ursprungliga campuset i Cambridge består av 85 hektar byggnader och gräsbetäckta ytor utefter Charles River. Nu har även mer än 145 hektar tillkommit i Allston, där Harvard Business School är belägen.  Det finns ledarskapsutbildning, som särskilt riktar sig till dig som är ny som chef, och som är lokaliserad till Harvard Business School.

Ny som chef

En kurs i USA, som nu alltså återfinns på Harvard, ger dig som är ny som chef en ypperlig chans att växa. Unikt kursmaterial som utarbetats av expertis inom ämnet ledarskap och testats på världens främsta institution för ledarskapsutbildning.

Ge dig själv som är ny som chef en chans att utvecklas både professionellt och privat. Låt en  ledarskapsutbildning som denna vägleda dig framåt i din karriär på ett aldrig tidigare skådat sätt.

Ledarskapsutbildning på harvard i USA