Boka ledarskapsutbildning hos Hjärtum Utbildning

Boka din ledarskapsutbildning hos Hjärtum Utbildning

Varmt välkommen att boka en ledarskapsutbildning för ledare hos oss på Hjärtum Utbildning. Mejla till oss eller besök vår hemsida.

Mejl: info@hjartum.se
Hemsida: hjartum.se

Våra utbildningar inom ledarskap innehåller de delar som du behöver få kunskap under din ledarskapsresa. Vi har ledarskapsutbildning på olika nivåer; från nybörjare till erfaren ledare. Vilken utbildning du än väljer möter du en engagerad utbildningsledare, som guidar dig genom olika ledarskapsområden. Det kan handla om baskunskaper inom att leda andra, att coacha, att ge och ta feedback, hålla medarbetarsamtal eller hantera de svåra samtalen. Det finns även utbildning inom arbetsrätt och projektledning.

Kunskapsutveckling för ledare

Som ledare behöver du kontinuerlig kunskapsutveckling, så att du håller din ledarskapsprocess vid liv. Om du är ny på din post är grundläggande kunskaper i att leda värdefulla, för att få en bra start på karriären och undvika vanliga fallgropar. Om du arbetat en tid som ledare behöver du uppdatera dina gamla lärdomar med det som är nytt inom ledarskapsområdet. Det kommer ständigt ny forskning och nya modeller. Även om du inte vill använda allt nytt behöver du i alla fall känna till dem så att du vet vad andra ledare pratar om.

Utveckla ledarrollen under en ledarskapsutbildning

Rollen som ledare är något du utvecklar i en ständig process, där du hämtar erfarenhet från din vardag. När du dessutom kompletterar med en ledarskapsutbildning kan du skapa ett optimalt växelspel mellan teori och praktik. Detta främjar ett engagerat ledarskap, som kombinerar tidigare erfarenheter med lyhördhet inför nyheter inom ledarskapsområdet. På detta sätt skapar du en bra balans mellan praktiskt ledarskap och nya modeller för att leda andra. Du använder det du redan kan och lägger sedan till fler användbara verktyg. På detta sätt utvecklar du din ledarroll och använder det bästa från två världar.