Ledarskapsutbildning i Göteborg

När vi inbjuder till ännu en ledarskapsutbildning, denna gång i Göteborg, är förväntningarna stora.

Göteborg är en historisk plats med en lång tradition av ledarskap. Många svenska ledare som fått stor uppmärksamhet utomlands kommer från denna stad. P G Gyllenhammar, den tidigare Volvochefen, är en av dem. Du kommer också att få träffa många aktiva chefer i Göteborgs näringsliv med lång erfarenhet.

Ledarskapsutbildning i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad med omkring en halv miljon invånare. Stor-Göteborg har knappt en miljon invånare. Staden har alla förutsättningar att bli Sveriges mesta centrum för ledarskap. Staden var först i Sverige med att inrätta ett centrum för ledarskapsutbildning. Göteborgs Stads center för ledarutveckling (CLU). Att just Göteborg tagit detta initiativ är kanske inte så konstigt. Staden har en lång tradition av handel och näringsliv där det ligger vid Göta Älvs mynning.

CLU startades redan 2003 och har sedan dess utvecklat metoder för att ta fram ledare. Olika metoder används för att simulera situationer som en ledare kan hamna i. Därefter får eleven i ledarskap lära sig att hantera situationerna på bästa sätt. Centret har fått utmärkt kritik från de bedömare som arbetar med simuleringarna. Bedömarna är ett 30-tal personer som till vardags arbetar som chefer i Göteborg. Vår ledarskapsutbildning i Göteborg hämtar sin inspiration från bland annat CLU.

I Göteborg finns även några av landets bästa institutioner för ledarskapsutbildning. Handelshögskolan vid Göteborgs universitet tillhör landets bästa. Chalmers Tekniska Högskola är en annan högt rankad institution i Sverige. Tillsammans med Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, Lunds Tekniska Högskola och Linköpings Tekniska Högskola. Att lära sig ledarskap i denna stad kan aldrig bli fel. Många av Sveriges internationellt sett mest erkända ledare har fått sin skolning i Göteborg.

Händelserik ledarskapsutbildning

Vår ledarskapsutbildning i Göteborg är på många sätt unik. Utöver praktiskt ledarskap får du en plats i vårt mentorskapsprogram. Deltagarna indelas i grupper om fem personer och får sedan en mentor. Du har sedan möjlighet att kontakta din mentor även efter avslutad kurs. Detta har visat sig ha ett oerhört stort värde enligt tidigare deltagare. Den osäkerhet som du ibland kan känna som ledare försvinner ofta när du vet att du alltid kan få hjälp. Hjälp av någon som varit i din situation tidigare. Någon som är dokumenterat duktigt på att lösa problem.

Förbered dig för en händelserik ledarskapsutbildning i Göteborg. Vi kan garantera att det du får lära dig kommer att göra dig till en bättre chef. Du får även stifta bekantskap med några av Sveriges bästa företagsledare. Mentorsprogrammet gör att utbildningen fortsätter även efter att den är avslutad. Vi har trimmat kursprogrammet så att det skall passa alla. Våra recensioner talar sitt tydliga språk Som ledare måste du ständigt utveckla din förmåga att leda dina medarbetare. Här får du chansen till just detta i en stimulerande miljö.

Vår ledarskapsutbildning i Göteborg genomförs i samarbete med våra duktiga föreläsare. Själva konferensen har vi förlagt till natursköna Björholmens Marina och Sealodge. I en vacker skärgårdsmiljö, som öppnar dina sinnen för kreativitet och eftertanke, ger vi dig en oförglömlig upplevelse. Välkommen till en fantastisk kurs som kommer att förändra dig som människa.

Göteborg med ledarskapsutbildning